Cine suntem

Descoperă o experiență notarială de neegalat la biroul nostru BNP IOSEP

Unde profesionalismul se îmbină cu serviciul personalizat pentru a-ți satisface toate nevoile notariale!

“Experiența mea la biroul notarial a fost remarcabilă din mai multe motive. În primul rând, personalul a acordat o atenție deosebită detaliilor și a oferit un serviciu personalizat care a depășit așteptările mele”

Andrei Iosef

CEO, Manager

Cine suntem?

Biroul Notarului Public Iosep Cristina – Mihaela: Ştefăneşti, Afumaţi, Voluntari, Pipera, Tunari, Băneasa, Şoseaua de centură, Andronache, Ilfov şi Bucureşti.

Notarul Public al Biroului este Iosep Cristina – Mihaela, membru al Camerei Notarilor Publici Bucureşti şi al Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România.

Biroul este situat la intrarea în localitatea Ştefăneştii de Jos, jud Ilfov, pe Şoseaua Ştefăneşti, vis – a – vis de Studiourile Kentauros, la numai 7 km de Bucureşti şi doar la 15 minute de aeroportul Otopeni, într-o zonă în plină dezvoltare social – economică (cartier rezidenţial „Cosmopolis”) şi de infrastructură modernă, accesibilă la Autostrada „Soarelui”, DN1, DN2, Autostrada „Bucureşti – Braşov”.

Biroul Notarial se află într-un spaţiu nou amenajat, cu un decor peisagistic modern, având ca acces o curte interioară dotată cu parcare interioară şi exterioară, păzită şi cu supraveghere video.

În cadrul Biroului veţi găsi o echipă formată din profesionişti în domeniul juridic care vă stă la dispoziţie pe tot parcursul programului oferind gratuit consultaţii juridice şi orice informaţii necesare pentru pregătirea şi încheierea actelor notariale.

Biroul Notarului Public Cristina – Mihaela Iosep vă oferă servicii notariale zilnic, de luni până vineri, între orele 9 – 17, iar pentru actele urgente care nu suferă amânare din motive obiective, şi în afara orelor de program precum şi în zilele de sâmbătă şi duminică.

Telefonul şi faxul biroului la care ne puteţi contacta este: 021.350.96.42 ;
Notarul public vă stă la dispoziţie la numărul de telefon: 0723.217.278

Expertiză Profesională

Beneficiază de consultanță notarială specializată, susținută de ani de experiență în domeniu.

Procese Eficiente

Asigurăm proceduri notariale rapide și eficiente, economisind timpul clienților noștri.

Confidențialitate Garantată

Respectăm confidențialitatea, oferind un mediu sigur pentru tranzacții și documente.

Biroul Notarului Public Iosep Cristina-Mihaela are competenţă teritorială şi materială generală în ceea ce priveşte întocmirea şi efectuarea următoarelor proceduri notariale

Servicii și competență notarială
Servicii notariale pentru persoane FIZICE
Servicii notariale pentru persoane JURIDICE
Servicii de traduceri
Servicii de cadastru
Excepțiile de competență ale Biroului Notarial